به منظور ارزیابی سریع­تر، پیشنهاد می شود که متن تجربه حاوی عناوین به شرح زیر باشد. 

1-    تبیین مسأله/موقعیت یا موضوع خاص در تدریس :

 

(در تدریس موضوع خاص با چه مسأله یا موقعیتی مواجه بوده­اید؟. این مسأله یا موقعیت چه جمعیتی از شاگردان کلاس شما را تحت پوشش قرار داده بود؟ تحلیل شما از دلایل بروز مسأله چه بوده است؟ حل مسأله یا بهبود موقعیت چقدر برای آموزش و یادگیری دانش ­آموزان مهم بوده است؟)

 

2-   نحوة مواجهه با مسأله/موقعیت و چگونگی تغییر وضعیت به ­سمت مطلوب

 

(دقیقاً باید با ذکر مطالب درسی این بخش تکمیل شود. برای تدریس بهتر موضوع خاص، چه اقدام­ها و فعالیت ­هایی انجام دادید و چگونه از اثربخشی آنها آگاه شدید؟ چه کسانی در این فعالیت به شما کمک نموده ­اند؟)

3-  نتیجه­ گیری/اثرگذاری تجربه:

 

(فعالیت شما چه تأثیری داشت؟ از تجربة خود چه چیزهایی یاد گرفتید؟ برای اصلاح و بهبود این تجربه شخصی کدام پیشنهادها را ارائه می­ نمایید؟

*اگر در فرایند و بهبود وضع موجود طرح درسی را تهیه و اجرا نموده ­اید(طرح درس جدید و قدیم خود را ضمیمه نمایید).

*تأکید می ­شود با رعایت موارد ذکر شده تجربه ارسالی را حداکثر در 6 صفحه تکمیل و ارسال نمایید. 

*تأکید می ­شود مستندات تجربه،  به ویژه فیلم تدریس ضمیمه آثار ارسالی باشد .

 

فرمت نگارش تجربه

 

عنوان تجربه (B Nazanin 14pt, Bold)

 

برای نگارش تجربیات، در تهیه متن از فونت (B Nazanin, 12pt) برای متن فارسی و فونت (Times New Roman, 11pt) برای عبارات انگلیسی و فاصله خطوط   single 1.15 و به صورت Justify Low تراز شده، استفاده گردد. متن مقاله به‌صورت تک ستونی و با حاشیه‏ی نرمال نرم­افزار Word  تهیه گردد. تیترهای سطح اول با فونت (B Nazanin 14pt, Bold)، عناوین سطح دوم با فونت (B Nazanin 12pt, Bold)، با فاصله پاراگرافی از خط بعدی و بخش قبلی، نوشته شوند. عناوین باید به ترتیب از ابتدای مقاله و با در نظرگرفتن مقدمه، شماره­گذاری شوند.

برای پانویس­ها از فونت فارسی (B Nazanin, 10pt) و فونت انگلیسی (Times New Roman, 10pt) و با فاصله خط single استفاده شود و بر اساس زبان پانویس راست چین یا چپ چین شده و برای هر صفحه از 1 شماره­گذاری شوند.